Coolskins

We believe in make it personal

Företag och återförsäljare

Vi erbjuder skins till bärbara och stationära datorer, Macbooks, iPads. Till iPhones och Samsung Galaxy S3 S4 och Note 2 3 kan man välja mellan antingen skins eller skal som skyddar än mer mot stötar och slag. Skins och skal är utmärkta för att marknadsföra ett budskap på ett trevligt och kreativt sätt. Här är ett antal argument varför du och ditt företag skall välja skins:

Det är viktigt att synas och kommunicera med sin omgivning:

Ett skin kan användas både för att kommunicera ett budskap externt så väl som internt. Ett skin kan prydas av en logo, en slogan eller ett företags värderingar. Laptops och telefoner är idag med i alla sammanhang så som vid kundbesök, utställningar på mässor eller andra möten mellan människor. Se alltid till att presentera ditt företag på bästa och effektiva sätt möjliga..

Skydda företagets iPhones med ett skin eller skal:

iPhones införskaffas för att se till att företagets anställda är mobila och anträffbara. En iPhone eller Samsung Galaxy är lika mångsidig som den är ömtålig. Det är viktigt att skydda sin iPhone från stötar, slag och repor – detta kan nu göras samtidigt som man gör telefonen till en budskapsbärare.

En iPhone väcker alltid blickar, se till att dessa har något extra att fokusera på! Man kan även sätta dit sitt namn, så man inte tar fel när man går från fikarasten.

Beställning:

Vi erbjuder personlig service och support under upphandlingsprocessen, där vi gärna tar en aktiv roll och hjälper till att utforma designen för bästa resultat. Om ni har en större beställning så önskar vi att ni tar kontakt med oss för att sätta förväntningarna rätt och så har vi även möjlighet att ge er en anpassad offert. Vid stora orders är stegen de följande:

  1. Första kontakt, kontroll av kvaliteten på det grafiska materialet.
  2. En förhandsgranskning sätts ihop av en av våra designers och skickas till er.
  3. Vid godkännande skickas ett riktigt prov ex för sista granskning.
  4. Ordern i sin helhet produceras och levereras till kund.

Återförsäljare

Är ni en idrottsförening eller en mindre verksamhet med tex. en souvenirshop? Har ni funderat på att erbjuda något kul och användbart till era medlemmar eller kunder? Ta kontakt med oss idag för att se vad vi kan erbjuda till återförsäljare!

Kontakta oss genast för mer information: sales@coolskins.se

Contact