Valutor:
billiga kläder online
Sök:

SekretesspolicyVi värdesätter ditt företag och vi vet att din integritet är viktigt för dig. Följaktligen har vi implementerat denna sekretesspolicy för att informera dig om den information vi samlar in från dig, hur vi samlar in det och vad vi gör med det. Genom att använda denna webbplats accepterar du de metoder som beskrivs i denna sekretesspolicy.

Hur och när vi samlar in information

Vi samlar "personlig" information från dig när du ger den till oss. Om du till exempel köper en produkt från oss kan vi samla in ditt namn, adress, telefonnummer, kreditkortsnummer och e-postadress. Om du registrerar dig för att få ett nyhetsbrev samlar vi din e-postadress. Om du utnyttjar speciella tjänster som erbjuds av oss kan vi samla in annan personlig information om dig.

Vad vi gör med din information

Vi är engagerade i att skydda din integritet. Under inga omständigheter hyr vi, handlar eller delar din adress eller e-postadress med något annat företag för marknadsföring utan ditt samtycke. Vi använder din personliga information för interna ändamål som bearbetning och hålla dig informerad om din order. Du kan från tid till annan få information från oss om nya funktioner, nya tjänster och specialerbjudanden som vi tycker är värdefulla. Om du utnyttjar erbjudanden från våra marknadsföringspartners kan vi, med ditt samtycke, överföra dina personuppgifter till dem.

Den personliga information som du ger oss när du beställer används för att behandla och uppfylla din beställning. Vi använder även din personliga information för våra egna interna ändamål, till exempel att tillhandahålla kundsupport eller tillhandahålla, upprätthålla, utvärdera och förbättra våra produkter och tjänster.

Vi samarbetar med ett eller flera kreditkortsföretag för att hjälpa oss att hantera din betalning. Dessa företag behåller emellertid inte, delar, lagrar eller använder personligt identifierbar information för några sekundära ändamål.

Vi kan avslöja våra kunders personliga och icke-personliga information till någon av våra efterträdare, såsom ett företag som förvärvar vår verksamhet. Vi kan behöva avslöja din personliga information när det krävs enligt lag eller när vi har en trovärdig tro på att en sådan åtgärd är nödvändig för att följa ett rättsligt förfarande, en domstolsorder eller en rättslig process.

Ditt val att välja bort vissa meddelanden

Om du inte längre är intresserad av att få e-postmeddelanden och annan marknadsföringsinformation från oss, vänligen skicka din förfrågan till serviceonline.karen@gmail.com. Vänligen fyll i ditt fullständiga namn, e-postadress och adress. Observera att du fortfarande kan få kundservicerelaterad kommunikation från oss.

Hur vi skyddar din information

Säkerheten för din personliga information är mycket viktig för oss.

När du anger känslig information som ett kreditkortsnummer på våra registrerings- eller orderformulär, krypterar vi den informationen med SSL (Secure Socket Layer Technology). För köp som görs online med kreditkort lagrar vi ditt kreditkortsnummer i krypterad form under en begränsad tid och våra anställda har inte tillgång till denna information. Vi lagrar inte PIN-data eller 3-siffriga säkerhetskoder.

Vi följer allmänt accepterade branschstandarder för att skydda den personliga information som lämnats till oss från obehörig åtkomst eller avslöjande, både vid överföring och när vi mottar den. Ingen överföringsmetod över Internet, eller metoden för elektronisk lagring, är dock 100% säker. Därför kan vi inte garantera den absoluta säkerheten, trots att vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla medel för att skydda din personliga information. Vi tar inget ansvar för eventuella uppgifter om fel på överföring, obehörig tredje parts åtkomst eller andra handlingar från tredje part eller andra handlingar eller utelämnanden.

Barnens privatliv

Våra tjänster är avsedda för användare i åldern 18 år och äldre. Följaktligen kommer vi inte medvetet att samla in eller använda personliga uppgifter från personer som vi vet att de är under 18 år. Dessutom kommer vi att radera all information i vår databas som vi vet härrör från ett barn under 18 år. < br> Uppdatering av din personliga information

Om din personliga information ändras kan du korrigera, uppdatera eller ta bort personlig information som tidigare lämnats till oss genom att kontakta vårt kundsupportteam.

Ändringar i vår sekretesspolicy

Om vi ​​ändrar vår integritetspolicy lägger vi in ​​en ny version på vår hemsida, vilken kommer att bli effektiv när den läggs ut. Den nya policyen gäller för alla nuvarande och tidigare användare av webbplatsen och kommer att ersätta eventuella tidigare policyer som inte överensstämmer med den.

Kontakta oss

Om du någonsin har några frågor angående vår integritetspolicy, vänligen kontakta vår serviceonline.karen@gmail.com.

tillbaka